Consultants

Technisch specialisten met passie voor netwerken

Het beste uit jezelf halen

Bij i-share werken technisch specialisten met passie voor het vak. Liefhebbers van netwerktechnologie die constant voorop willen lopen. Consultants die hun kennis willen delen en willen vergroten. Zij helpen dagelijks onze klanten met de meest optimale oplossingen voor netwerkvraagstukken. Uitdagende projecten bij de mooiste klanten. En bij i-share sta je er nooit alleen voor. Je collega’s zijn altijd op de achtergrond beschikbaar om je te vragen te beantwoorden en hun kennis en ervaring te delen. Samen staan we sterk!

Passie voor netwerken

SPECIALISTEN MET LIEFDE VOOR HET VAK, EN DE DRIVE OM VOOROP TE BLIJVEN LOPEN

Persoonlijk

AANDACHT, INTERESSE, BEGELEIDING EN LANGE TERMIJN RELATIES

Doen wat je zegt,
zeggen wat je doet

NO NONSENSE, AFSPRAAK = AFSPRAAK

Kennisontwikkeling zit ons in het bloed. Iedere specialist bij i-share is bezig met persoonlijke ontwikkeling, is gecertificeerd of werkt daar actief aan.

Ons team

De mannen en vrouwen van i-share

User Image
Emad Abubaker
Netwerk engineer

"Werk betekent meer voor mij dan alleen werken, het betekent plezier hebben, een glimlach toveren op je collega's gezicht en rekening houden met persoonlijke situaties. Daarom is i-share voor mij meer dan een werkgever. Ik geloof erin dat een mens alleen gelimiteerd is door zijn/haar eigen fantasie en bij i-share krijg ik alle middelen die ik nodig heb om mezelf te ontwikkelen als een engineer"

User Image
David Lunel
Netwerk engineer

I-share werkt nauw samen met zusterorganisatie Fast Lane, een IT-opleider met jarenlange ervaring met het uitstippelen van ontwikkelpaden en het opstellen van opleidingsplannen. Je wordt uitgedaagd om je verder te ontwikkelen en wordt daarin goed begeleid. Want een opleiding starten is één, de opleiding ook daadwerkelijk afmaken en de bijbehorende certificering behalen is een tweede. 
Binnen I-share is er enorm veel aandacht voor automation en cloud ontwikkelingen. Iets waar veel toekomst in zit en waar we als engineers veel te maken mee gaan hebben in de toekomst. 
Een combinatie met kennis sessies en faciliteiten geeft de mogelijkheid om goed voorbereid te zijn op de toekomst.

User Image
Petros Tasiopoulos
Netwerk engineer

Ondanks dat je het grootste gedeelte van het jaar bij een klant zit, blijft de verbondenheid met het team van I-Share groot. Wanneer iemand hulp nodig heeft op zijn opdracht staan we altijd voor elkaar klaar. Daarnaast hebben we niet alleen leerzame kennissessies samen, maar we gaan ook geregeld uiteten en onze manager organiseert de beste barbecues! Voor mij is I-Share daarom meer dan alleen een werkgever. Het is een onwijs hecht team en of het nou een uitje is of een leerzame kennissessie: het voelt altijd als thuiskomen. Bij I-Share sta jíj centraal.

User Image
Elmisch Kroon
Netwerk engineer

Ik geloof in samenwerken. Samen kom je veel verder. Praat en luister met elkaar en je zult zien dat het onmogelijke mogelijk wordt. Vandaar mijn passie voor networking. Het doel van networking is verbinden en informatie wisselen. Met de snelheid van de IT-ontwikkeling is het van belang voor het IT landschap dat er een goede veilige verbinding tussen alle applicaties en verschillende devices staat. Om dit voor elkaar te krijgen moet je jezelf blijven ontwikkelen en je zelf verreiken met de nieuwste technieken en kennis. En wat is heerlijk om bij i-share met een team te werken die dezelfde mindset heeft.

User Image
Akin Dinlar
Netwerk engineer

Ontwikkeling, vrijheid, en uitdaging. Dat is wat ik mij gelukkig maakt en zijn kernpunten die voor mij van belang zijn. i-share neemt deze mee in de zoektocht naar een geschikte uitdaging. Als er een leuke opdracht voorbij komt, die aansluit bij jouw profiel wordt er direct gekeken of deze aansluit bij jouw wensen en doelen. Ik geloof niet in het simpel doorzetten van een CV. Dat is ook waar de kracht van i-share ligt. Ik zocht naar een uitdagend Wi-Fi project omdat ik dat miste in mijn bagage en op mijn lijstje stond van korte termijn doelen. In de tussentijd kwamen er een aantal opdrachten voorbij die niet aansloten bij mijn wensen en hier kwamen ook de intenties van i-share naar boven. Bij i-share wordt je niet gezien als een stuk papier die geld oplevert! De missie van i-share was voor mij duidelijk.. werknemers op de juiste plekken brengen, waar ze in harmonie hun ambitie kunnen chasen.