Onze consultants zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om tweedelijns netwerksupport, dagelijks storage- of netwerkbeheer, het geven van advies op het gebied van high level netwerkdesign of de coördinatie van een veelomvattend storage-project: i-share heeft de consultant die u zoekt.

De consultants van i-share zijn niet alleen inzetbaar tijdens projecten, maar ook beschikbaar om langdurig mee te draaien in de dagelijkse operatie van uw organisatie.

Het ontwikkelen van kennis, en het behalen en behouden van certificeringen speelt bij ons een belangrijke rol. Wij geloven dat onze consultants alleen succesvol kunnen zijn wanneer hun kennis up-to-date is. Daarom werken wij nauw samen met zusterorganisatie Fast Lane, geautoriseerd IT-opleider op het gebied van onder andere Cisco, NetApp, Microsoft, VMware en Oracle. De consultants van i-share wisselen het werken in de praktijk af met het bijwonen van trainingen en het behalen van certificeringen wat hen tot specialisten in hun vakgebied maakt.

Op deze pagina stellen we telkens 2 van onze consultants aan u voor.

Joeri_01a_72dpi

Joery is in januari 2015 gestart als netwerkspecialist bij i-share. IT is zijn passie en hij is met name geïnteresseerd in networking.

Voordat Joery aan de slag ging bij i-share werkte hij bij een multimediabureau waar hij verantwoordelijk was voor het beheer van de IT-omgevingen van klanten, zowel op het gebied van hardware als software. Hier breidde hij zijn kennis van LAN en kantoorautomatisering verder uit.

Joery is CCNA Routing & Switching- en CCNP Routing & Switching-gecertificeerd en wil zich verder specialiseren in de richting van Cisco Data Center. Hij is enthousiast, leergierig en werkzaam als netwerkengineer bij een leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten.

Chris_02_72dpi

Chris is in juli gestart als netwerkspecialist bij i-share. Eerder werkte hij bij een IT-leverancier voor het onderwijs, waar hij verantwoordelijk was voor de implementatie van complete IT-omgevingen op verschillende basisscholen, op het gebied van zowel hardware als software. Hier heeft Chris zijn passie voor netwerken ontdekt en zijn kennis verder uitgebreid.

Chris beschikt over de CCNA Routing & Switching-certificering en bereidt zich voor op het behalen van de CCNP Routing & Switching-certificering. Zijn SWITCH-examen heeft hij reeds behaald.

Chris is een vrolijke, enthousiaste, communicatief vaardige en gedreven netwerkspecialist. Hij is leergierig, kan zich goed inleven in zijn klanten en is werkzaam als netwerkengineer bij een internationaal gas- en oliebedrijf.