Het Talent@Work-programma is een leren-/werkenprogramma van i-share en zusterorganisatie en IT-opleider Fast Lane. Het leidt IT-talent op tot specialist door hen voor te bereiden op het behalen van IT-certificeringen en vindt daarnaast werkgevers waar de kandidaten hun kennis direct in de praktijk brengen.

Java Talent@WorkJava Talent@Work

In juli 2016 is het Java Talent@Work-programma van start gegaan. 26 talentvolle IT’ers zijn gestart en bereiden zich voor op het behalen van de OCA- en OCP-certificeringen.

Bent u op zoek naar een Java-professional die met ingang van 1 oktober 2016 aan de slag kan in uw organisatie? Neem contact op met Ingrid Schouten via 030 658 2134 of e-mail. Zij vertelt u graag meer over onze talenten.

Cisco Talent@Work

Cisco Talent@WorkIn 2016 zijn diverse kandidaten gestart in het Cisco Talent@Work-programma. De kandidaten beschikken over de CCNA Routing & Switching-certificering en ontwikkelen zich richting CCNP-niveau. Op welke technologie dit is, wordt in overleg met de werkgever bepaald.

Bent u op zoek naar een Cisco-professional die direct aan de slag kan in uw organisatie? Neem contact op met Ingrid Schouten via 030 658 2134 of e-mail. Zij vertelt u graag meer over onze talenten.

Wat kan Talent@Work voor u betekenen?

  • Een gericht programma dat draait om werving, selectie, opleiding en begeleiding.
  • Na 7 maanden de beschikking over een gecertificeerd specialist.
  • Goede investering in de krappe arbeidsmarkt voor IT-specialisten.
  • Diverse go/no go-momenten, iets dat optimale flexibiliteit biedt en risico’s uitsluit.
  • Een all-in uurtarief.
  • De mogelijkheid de medewerker na 7 of 12 maanden op de eigen payroll te zetten.
  • Een overdraagbaar studiecontract dat uw investering borgt.

Eén aanspreekpunt binnen Talent@Work

Binnen Talent@Work combineren Fast Lane en i-share de expertise. Voor u blijft het overzichtelijk: door onze intensieve samenwerking hebt u slechts één aanspreekpunt.

Eerdere talentprogramma’s

Tussen 2007 en 2011 leidde Fast Lane 50 kandidaten op tot gecertificeerde Cisco Voice- en Cisco Security-engineers. De kandidaten gingen direct aan de slag bij verschillende Cisco-channelpartners en -eindklanten.

Ingrid SchoutenWilt u meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen met Ingrid Schouten via 030 658 2134 of e-mail. Zij vertelt u graag meer over onze talenten.