Opleiden en ontwikkelen

I-share is ontstaan uit een ICT opleidingsinstituut. Door onze ontstaansgeschiedenis zit het opleiden en ontwikkelen ons in het bloed.

Persoonlijke aandacht en begeleiding staan centraal binnen onze organisatie. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling en certificering van onze consultants. Mede hierdoor kunnen wij iedere uitdaging op het gebied van cloud en netwerken aan.

Kennisontwikkeling

Binnen onze kennisgebieden zijn we doorlopend bezig met kennisontwikkeling. De technologische ontwikkelingen worden nauwgezet gevolgd en op basis daarvan wordt geanticipeerd. Op deze manier blijven we voorop lopen in kennis, want stilstaan is achteruitgaan. Dat geldt bijna nergens zo sterk als binnen de IT-wereld. Zo worden er regelmatig kennissessies en workshops georganiseerd. Deze zijn gebaseerd op de ontwikkelingen in de markt, maar zeker ook op de input van onze specialisten.

Uitdaging

Bij I-share word je uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. In eerste instantie door interessante projecten en opdrachten bij één van onze klanten. Daarnaast word je onderdeel van een team van meer dan 40 ervaren specialisten. Je kunt sparren en je kennis delen om er samen beter van te worden.

Naast de kennis die je opdoet in de praktijk, stelt I-share verschillende opleidingsmogelijkheden beschikbaar. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt bepaald op welke manier I-share bij kan dragen aan jouw ontwikkeling. Zo is er de mogelijkheid om diverse trainingen en cursussen te volgen via onderstaande opleidingsinstituten.

hand van consultant op laptop

Opleidingsinstituten

  • A Cloud Guru / Linux Academy
  • CBT Nuggets
  • INE
  • Cisco
  • Global Knowledge


Yasin Aydin

Yasin Aydin

Resource Manager

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?
Bij I-share dragen we graag bij aan jouw ontwikkeling.

Bekijk onze vacatures
Preferences
Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.