Cloud

De technologische ontwikkelingen op het gebied van cloud gaan hard. De afgelopen jaren kennen een forse groei van het gebruik van clouddiensten. ICT-infrastructuren worden in toenemende mate in publieke cloud omgevingen beschikbaar gesteld.

Bij de publieke cloud stellen cloud providers een grote hoeveelheid kracht en opslag beschikbaar aan het publiek. Steeds meer organisaties verhuizen hun IT-systemen naar de publieke cloud. Organisaties worden zo in staat gesteld om op een flexibele en schaalbare wijze hun IT-dienstverlening in real time aan klanten en medewerkers beschikbaar te stellen.

Remco and Angelique talking

Bij I-share begrijpen we als geen ander dat je als organisatie voorop wil blijven lopen. Daarom bieden wij graag voor iedere branche een oplossing. Overal waar een betrouwbare cloud omgeving cruciaal is voor de core business, kunnen wij toegevoegde waarde bieden.

Waarom de cloud?

Het werken in de cloud biedt talloze voordelen op het gebied van schaalbaarheid, flexibiliteit en veiligheid. Steeds meer organisaties realiseren hun digitale transformatie op deze wijze. In de cloud worden alle bestanden en gegevens van de organisatie in real time beschikbaar gesteld voor de medewerkers. Daarnaast hebben alle medewerkers op deze manier altijd en overal toegang tot de meest actuele versie van de bestanden en gegevens.

Voor sommige organisaties lijkt de stap naar de cloud misschien complex. De behoefte aan specialistische vaardigheden om deze complexiteit te doorbreken is groot. Daarom bieden de Cloud Engineers van I-share jouw organisatie graag optimale ondersteuning bij de reis naar de cloud. Wij realiseren een betrouwbare, veilige en goed presterende cloud infrastructuur, zodat onze klanten zich volledig kunnen focussen op hun core business.

Benieuwd naar de voordelen die het werken in de cloud met zich meebrengt én hoe onze consultants jouw organisatie optimale ondersteuning kunnen bieden? Lees dan nu onze blog!

Onze expertise

Bij I-share focussen we ons voornamelijk op publieke cloud omgevingen, als Microsoft Azure en AWS (Amazon Web Services). Daarnaast sluiten wij onze ogen ook zeker niet voor GCP (Google Cloud Platform). Onze Cloud Engineers ontnemen jouw organisatie graag de complexiteit die komt kijken bij de overstap naar de cloud. Enkele voorbeelden van de diensten die onze consultants kunnen leveren zijn:

  • Het bedenken en realiseren van auto-scaling cloudomgevingen;
  • Het realiseren van de transformatie van de cloud;
  • Het managen en optimaliseren van de cloud infrastructuur.

Dit zijn een aantal voorbeelden van de toegevoegde waarde die I-share voor jouw organisatie kan leveren. Is jouw organisatie toe aan de volgende stap in de reis naar de cloud én ben je benieuwd naar wat I-share daarin voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op!


Lees ook onze blogs

Angelique Timmerman

Angelique Timmerman

Business Unit Manager
Preferences
Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.