Netwerk

Het probleemloos functioneren van de ICT-infrastructuur is essentieel. Het netwerk is hierin onmisbaar. Zonder goed functionerende netwerk omgeving simpelweg geen business. Geen organisatie kan zonder.

Cloud consultant op kantoor

Bij I-share geloven we in de continue ontwikkeling van onze specialisten. Door de uitgebreide opleidingsmogelijkheden blijven wij voorop lopen en halen onze specialisten het beste uit zichzelf naar boven. Mede hierdoor kunnen wij iedere uitdaging op het gebied van netwerken aan.

Een goed functionerende netwerkomgeving

Tegenwoordig zijn mensen steeds vaker afhankelijk van een netwerk. Men is dag en nacht verbonden met het netwerk en het aantal verbonden apparaten per persoon neemt dan ook sterk toe. De hoeveelheid data die verwerkt dient te worden stijgt enorm. Een goed functionerende netwerk omgeving is dan ook van cruciaal belang.

De Netwerk Engineers van I-share worden ingezet bij organisaties in de top van het bedrijfsleven en de overheid, waar een betrouwbaar en veilig netwerk een absolute voorwaarde is voor de core business. Onze Engineers zorgen ervoor dat het netwerk past bij jouw organisatie en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden.

Onze expertise

Bij I-share werken ervaren Netwerk Engineers aan complexe, bedrijfskritische netwerken van onze klanten. Onze specialisten zijn ambitieus en bekend met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van netwerken. 

Bij I-share hebben wij een sterke focus op Cisco technologie, zonder dat wij onze ogen sluiten voor relevante oplossingen van andere vendoren. Onze Netwerk Engineers beschikken dan ook allemaal over één of meerdere relevante Cisco certificeringen en werken daar actief aan. Op deze manier blijven we vooroplopen in kennis en kunnen we iedere uitdaging op het gebied van netwerken aan. Enkele voorbeelden van waar onze netwerkspecialisten aan werken zijn:

  • Het beheer van netwerken;
  • Het uitvoeren van vernieuwingen en verbeteringen; 
  • Het realiseren van compleet nieuwe, innovatieve netwerkoplossingen.


Bij I-share kunnen wij iedere uitdaging op het gebied van netwerken aan! Nieuwsgierig geworden naar wat I-share voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

Lees ook onze blogs

No items found.
Preferences
Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.