Bij i-share vinden we het belangrijk dat onze consultants hun kennis blijven ontwikkelen en op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarom organiseren we op regelmatige basis interactieve, technische kennissessies waarbij iedere keer een ander onderwerp centraal staat. De sprekers zijn specialisten die werkzaam zijn bij leveranciers als Cisco of Microsoft, of docenten die trainingen verzorgen in een bepaald vakgebied.

18 oktober 2017: Cisco Digital Network Infrastructure (DNA)

“We leven in een wereld waarin alles draait om minder. Minder tijd. Minder geld. Minder van alles. Maar ook om meer van alles. Meer gegevens. Meer bedreigingen. Meer op het spel. We leven in een totaal andere wereld. En in deze wereld is de technologie van gisteren niet voldoende om de problemen van morgen op te lossen. Daarvoor is een geheel ander type netwerk nodig.”

Digital Network Infrastructure (DNA) is de open, programmeerbare architectuur van Cisco. Op 18 oktober neemt Nigel van der Burg, Consulting System Engineer – Digital Network Architecture bij Cisco, ons mee in een technische kennissessie over Cisco DNA. De kennissessie is, naast voor onze consultants, vrij toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is.

Datum & tijdstip
Woensdag 18 oktober 2017
17.00 uur tot 20.30 uur (inloop en buffet vanaf 17.00 uur, start kennissessie om 18.30 uur, borrel en afsluiting vanaf 20.30 uur)

Kosten
Geen

Locatie
i-share ICT Consultants
Burgemeester Verderlaan 11b
3544 AD Utrecht

Meer weten?
Neem contact op met Erik van de Bunt, Field Manager, via 030 658 2134 of erik.vandebunt@i-share.nl.

>> Meld je hier aan voor de kennissessie over Cisco DNA en stuur ons je naam, functie en bedrijfsnaam toe.