i-share is altijd op zoek naar netwerk- en/of storage-engineers met ambitie. Het is belangrijk dat je beschikt over een afgeronde ict-opleiding op minimaal mbo-niveau, over een vakspecifieke certificering zoals een Cisco-, NetApp-, VMware- of Microsoft-certificering en dat je het als een uitdaging ziet om aan de slag te gaan bij één van onze klanten en je daarnaast verder te ontwikkelen.

Veel van onze consultants hebben zich, sinds hun start bij i-share, ontwikkeld tot specialist in hun vakgebied door het volgen van trainingen en het behalen van certificeringen. Wij geloven dat je alleen succesvol kan zijn wanneer je kennis up-to-date is. Daarom werken wij nauw samen met zusterorganisatie Fast Lane, geautoriseerd IT-opleider op het gebied van onder andere Cisco, NetApp, Microsoft, VMware en Oracle.

Onze vacatures

Eén van onze consultants vertelt

David Lunel, network security specialist, is namens i-share werkzaam bij een grote Nederlandse bank.

David LunelDavid: “Werken bij i-share ICT Consultants is werken aan je ontwikkeling. Je breidt je kennis uit door middel van het volgen van trainingen en het behalen van certificeringen en gaat aan de slag bij een opdrachtgever, waar je de opgedane kennis direct in de praktijk brengt en werkt met oplossingen van bijvoorbeeld Cisco, CheckPoint, Juniper of F5.

i-share werkt nauw samen met zusterorganisatie Fast Lane, een IT-opleider met jarenlange ervaring met het uitstippelen van ontwikkelpaden en het opstellen van opleidingsplannen. Je wordt uitgedaagd om je verder te ontwikkelen en wordt daarin goed begeleid. Want een opleiding starten is één, de opleiding ook daadwerkelijk afmaken en de bijbehorende certificering behalen is een tweede.

i-share helpt mij keuzes te maken op het gebied van mijn groei en ontwikkeling. Ze kijken naar de lange termijn en zien de waarde van een goede balans tussen werk en privé, iets waaraan ik veel waarde hecht. Ik ben op dit moment bezig met het behalen van mijn CheckPoint CCSA-certificering en bereid me voor op het behalen van het Cisco CCIE Written-examen. Ik weet zeker dat ik enorm trots ben als ik mijn doelen behaald heb!”

Lijkt het je leuk om voor i-share te werken?

Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief en CV naar erik.vandebunt@i-share.nl of bel 030 658 2134 voor aanvullende informatie.

Werken bij i-share
  • “Word jij onze nieuwe collega?”

    Erik van de Bunt
    Erik van de Bunt Resource Manager
  • “Mijn ontwikkeling bij i-share verliep soepel en snel. Ik combineerde mijn werk bij de klant met het volgen van onder andere CCNP-trainingen. Vorige maand ben ik gestart in een netwerkproject bij de klant van een grote Cisco-partner.”

    Gideon
    Gideon Netwerkspecialist