Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Inside Sales Cisco.

  • Heb jij passie voor netwerken en IT-infrastructuren?
  • Vind jij het leuk om je technische expertise om te zetten in tastbare resultaten?
  • Ben jij in staat om zowel sales engineering en account management te combineren?
  • Ben je toe aan een tweede of derde loopbaanstap?

Dan is dit de functie voor jou!

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Inside Sales Cisco. De Inside Sales Cisco is verantwoordelijk voor het behalen van omzet- en margedoelstellingen op de Enterprise Networking producten. Je krijgt een klantportfolio toegewezen en onderhoudt vanuit de binnendienst proactief relaties, met als doel klantverbreding en -verdieping. Tijdens je contacten breng je de klantbehoefte in kaart, geef je inhoudelijk advies over de toepassingen en signaleer je verkoopkansen. Vervolgens draag je zorg voor de follow-up, het uitbrengen van offertes en de order. Jij bent de steun en toeverlaat voor de buitendienst en intern evangelist voor Cisco. Je maakt onderdeel uit van het Advanced Solutions team en draagt bij aan een juiste profilering van onze klant als Value distributeur in de markt.

Vereiste vaardigheden

De ideale kandidaat is een techneut die beschikt over het vermogen om vanuit de binnendienst interne en externe stakeholders te overtuigen van de toegevoegde waarde van het portfolio. Iemand die gemakkelijk een netwerk om zich heen verzamelt en energie krijgt van het behalen van resultaat.

Jouw profiel

  • HBO werk- en denkniveau, met een afgeronde technische opleiding (voorkeur CCNA).
  • Je bent bekent met de supply chain van IT Technology, bij voorkeur vanuit het reseller kanaal.
  • Je hebt kennis van Cisco producten, of oplossingen van concurrerende organisaties.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je komt te werken voor de wereld marktleider in IT Technology en erkend partner van Cisco. Een van Fortune’s Most Admired Companies wereldwijd. Een geweldig team van professionals in een dynamische werkomgeving.

Arbeidsduur

Als Inside Sales Cisco werk je 40 uur per week op onze locatie in Utrecht.

Contact

Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief en CV naar erik.vandebunt@i-share.nl of bel 030 658 2134 voor aanvullende informatie.