• Ben jij CCNA Routing & Switching gecertificeerd?
  • Heb jij een passie voor netwerken en IT-infrastructuren?
  • Vind jij het leuk om technische problemen op te lossen en klanten te woord te staan?
  • Kun je zelfstandig werken, prioriteiten stellen en werken onder tijdsdruk?
  • Is het jouw ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld Cisco, NetApp, VMware of Microsoft?
  • Ben jij een echte tafelvoetbalkampioen en/of wil je onderdeel uitmaken van ons zaalvoetbalteam?

Dan is dit de functie voor jou!

Wij zoeken iemand wiens karakter en werkhouding past binnen ons jonge team. Iemand die op zoek is naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is. Iemand die het leuk vindt om aan de slag te gaan bij één van onze klanten en het daarnaast als een uitdaging ziet om zich verder te ontwikkelen.

Opleiding, ervaring en vaardigheden

Je beschikt over een afgeronde ict-opleiding op mbo-niveau, hebt de CCNA Routing & Switching-certificering behaald, bent in staat Nederlands en Engels te spreken en te schrijven en hebt een flexibele instelling. Verder is het belangrijk dat je de ambitie hebt om je IT-kennis verder uit te breiden.

Wat wij jou bieden

i-share biedt een uitstekend salaris dat past bij je leeftijd, opleiding en werkervaring. In aanvulling op je salaris ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een jong bedrijf waar veel kansen liggen. Samen met jou stellen we een opleidingsplan op. Je volgt technische trainingen en behaalt certificeringen. De opgedane theorie breng je direct in de praktijk tijdens je dagelijkse werkzaamheden bij één van onze klanten.

Uiteraard is plezierig werken erg belangrijk. Daarom organiseren we bedrijfsuitjes en lunchen we samen. i-share kent een informele bedrijfscultuur.

Arbeidsduur

Als netwerkengineer werk je 40 uur per week.

Lijkt het je leuk om voor i-share te werken?

Wij horen graag van je! Stuur je sollicitatiebrief en CV naar erik.vandebunt@i-share.nl of bel 030 658 2134 voor aanvullende informatie.