Over I-share

I-share is opgericht in 2008 en van oorsprong ontstaan uit een ICT-opleidingsinstituut. Sinds die tijd zijn de ontwikkelingen hard gegaan en is I-share uitgegroeid tot een zelfstandige en onafhankelijke ICT-dienstverlener met een duidelijke en onderscheidende specialisatie in de markt.
Kernwaarden

Waar we voor staan

Continu in ontwikkeling

We geloven in voortdurende groei, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Door een cultuur van leren, innovatie en aanpassingsvermogen te bevorderen, streven we ernaar om altijd voorop te blijven lopen in de markt en zo maximaal waarde toe te voegen aan onze klanten, medewerkers en partners.  

Bovengemiddeld betrokken

Doordat wij onze medewerkers, klanten en partners uitzonderlijk goed kennen en begrijpen overstijgen wij verwachtingen. We geven aandacht en toewijding aan onze klanten, partners en collega's. Door actief te luisteren, empathie te tonen en proactief te handelen, streven we naar het opbouwen van sterke relaties en het leveren van buitengewonen resultaten.

Gedreven in samenwerking

Wij werken professioneel en op hoog niveau samen met elkaar. Dit zie je terug in onze duidelijke en eerlijke communicatie. We zijn namelijk altijd helder over wat daarbij komt kijken. Op een I-share collega kun je vertrouwen, wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.
Team

Ontmoet ons team

Remco de Vries
Algemeen Directeur
Sam de Zoete
Recruiter
Angelique Timmerman
Business Unit Manager
Ilse van den Brand
Accountmanager
Eric Telle
Fieldmanager
Lynda Benamari
HR Manager
Jildou de Boer
Content Marketeer
Claudia Kras
Financial Controller
Kennis

Lees meer over I-share en collega's

Bij I-share staat het delen van kennis centraal. Bekijk onze blogs.
Bekijk onze kennispagina

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Of je nu een volledig nieuwe cloud omgeving nodig hebt, je huidige, complexe netwerk wilt vernieuwen óf hulp nodig hebt bij het optimaal beveiligen van de ICT-infrastructuren.