FREELANCEN, MAAR DAN ANDERS!

Shared Benefits Model

Naast ons complete arbeidsvoorwaardenpakket kun je bij ons ook kiezen voor het ‘Shared Benefits Model’, ook wel beter bekend als het 70/30-model. Wij geven jou graag de vrijheid in deze keuze! Om zo transparant mogelijk te zijn vertellen we jou graag meer over ons Shared Benefits Model.

Met het Shared Benefits Model heb je veel keuzevrijheid en de mogelijkheden om meer te verdienen, terwijl de risico's aanzienlijk kleiner zijn dan bij het werken als freelancer.

Is het Shared Benefits Model iets voor jou?

Doe de test!
druk op Enter ↵
Vorige
Volgende
druk op Enter ↵
Vorige
Volgende
druk op Enter ↵
Vorige
Volgende
druk op Enter ↵
Vorige
Volgende
druk op Enter ↵
Vorige
Volgende
druk op Enter ↵
Dit gebruiken we alleen om aan jou te laten weten of het Shared Benefits Model bij jou past.

I-share Consultancy Services BV is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan hieronder aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen:

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan I-share Consultancy Services BV om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

Vorige