Kom je ook bij ons werken?

I-share is een ICT-kennishuis opgericht in 2008. Sinds die tijd zijn de ontwikkelingen hard gegaan. Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 40 ervaren ICT’ers met een passie voor techniek en met oog voor de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Wij kiezen bewust voor een duidelijke en onderscheidende specialisatie in de markt.

Bekijk onze vacatures

Onze vacatures

Remco and Angelique talking

Kennisontwikkeling

Binnen onze kennisgebieden zijn we doorlopend bezig met kennisontwikkeling. De technologische ontwikkelingen worden nauwgezet gevolgd en op basis daarvan wordt geanticipeerd. Op deze manier blijven we voorop lopen in kennis, want stilstaan is achteruitgaan. Dat geldt bijna nergens zo sterk als binnen de IT-wereld. Zo worden er regelmatig kennissessies en workshops georganiseerd. Deze zijn gebaseerd op de ontwikkelingen in de markt, maar zeker ook op de input van onze specialisten.

Uitdaging

Bij I-share word je uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. In eerste instantie door interessante projecten en opdrachten bij één van onze klanten. Daarnaast word je onderdeel van een team van meer dan 40 ervaren specialisten. Je kunt sparren en je kennis delen om er samen beter van te worden.

Naast de kennis die je opdoet in de praktijk, stelt I-share verschillende opleidingsmogelijkheden beschikbaar. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt bepaald op welke manier I-share bij kan dragen aan jouw ontwikkeling. Zo is er de mogelijkheid om diverse trainingen en cursussen te volgen via verschillende opleidingsinstituten.

Wij zijn doorlopend op zoek naar specialisten met een passie voor Cloud of Netwerken. Mensen die het beste uit zichzelf willen halen en dit graag laten zien bij onze klanten.

Wil je meer weten over I-share of heb je vragen over de vacatures? Neem dan contact op met Sam, onze recruiter. Hij helpt je graag verder!

Preferences
Accept all cookies

These items are required to enable basic website functionality.

Always active

These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests.

These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features.

These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.