Werken bij i-share

wat zoeken we in jou

Ambitie, drive en doorzettingsvermogen

Wij zoeken bikkels. Specialisten die ervoor gaan. Die iedere dag het beste van zichzelf geven bij onze klanten en die begrijpen dat ze daarnaast aan zichzelf moeten werken om verder te komen. In deze specialisten willen wij investeren.

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-4 of HBO niveau en je hebt de laatste 3-5 jaar gewerkt als netwerk- of cloud specialist bij grote organisaties. Je hebt bij voorkeur al één of meerdere certificaten op zak, of je bent daar nu mee bezig. 

Je persoonlijkheid is het belangrijkste. Je bent uit het juiste hout gesneden. Je bent klantgericht, flexibel, communiceert goed en je bent een professional die staat voor het werk dat je aflevert.

  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring
  • HBO niveau
  • Azure, AWS of CCNP certificering
  • Gemotiveerd om door te ontwikkelen
  • Flexibel en klantgericht
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Professional

word jij onze nieuwe collega

Bekijk onze vacatures

wat betekent werken bij i-share

Tijd voor je volgende stap?

Als specialist wil je altijd verder. Je wilt je kennis uitbreiden en verdiepen, beter worden. Bij i-share ben je dan aan het juiste adres. Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal. Ben jij de netwerkspecialist met minimaal 3 jaar ervaring, bij voorkeur CCNA of CCNP gecertificeerd én de ambitie en motivatie hebt om verder te groeien?  Of ben je cloud specialist en wil je verder in AWS, Azure of GCP? Dan willen we graag met je kennismaken.

CCNA certificering

Netwerk beheerder

CCNp certificering

Netwerk Engineer

AWS certificering

Cloud specialist

onze mensen en hun verhaal

Akin Dinlar 

Ik heb voor i-share gekozen omdat zij mij veel mogelijkheden bieden op het gebied van ontwikkeling, certificeringen en de uitdagingen die zij mij bieden. Doordat je achter het stuur zit van je eigen carriere, kun je je eigen weg bepalen, waarbij i-share jouw op dit leerzame en uitdagende pad bijstaat. Werken met de nieuwste technologie in verschillende opdrachten maakt het werk spannend als uitdagend. In tegenstelling tot andere bedrijven, is er bij i-share een sterke band tussen de collega’s, ook al zitten we verspreid op verschillende opdrachten en projecten. We leren veel van elkaar en is er een hoop kennisdeling binnen i-share. Doordat er bij i-share meerdere specialismen aanwezig zijn binnen networking, is er altijd wel iemand die je kan bijstaan in geval van nood

Wij komen graag met jou in contact

Is je interesse gewekt?

Wil je meer informatie

Sam de Zoete, Recruiter

Solliciteren? Laat hier je gegevens achter

  • Upload bestand