De consultants van i-share specialiseren zich in IT-infrastructuren binnen de kennisgebieden networking en storage, met een aanvulling in virtualisatie en Microsoft. Zij zijn inzetbaar tijdens projecten, maar ook beschikbaar om langdurig mee te draaien in de dagelijkse operatie van een organisatie.

Of het nu gaat om tweedelijns netwerksupport, dagelijks storage- of netwerkbeheer, het geven van advies op het gebied van high level netwerkdesign of de coördinatie van een veelomvattend storage-project: onze consultants zijn van alle markten thuis.

Het ontwikkelen van kennis, en het behalen en behouden van certificeringen speelt bij ons een belangrijke rol. Wij geloven dat onze consultants alleen succesvol kunnen zijn wanneer hun kennis up-to-date is. Daarom werken wij nauw samen met zusterorganisatie Fast Lane, geautoriseerd IT-opleider op het gebied van onder andere Cisco, NetApp, Microsoft, VMware en Oracle. De consultants van i-share wisselen het werken in de praktijk af met het bijwonen van trainingen en het behalen van certificeringen wat hen tot specialisten in hun vakgebied maakt.

i-share ICT Consultants mag het SNA-keurmerk voeren en voldoet aan de eisen in de
NEN 4400-1 norm.

i-share zoekt collega’s!

  • Spreekt één van de kennisgebieden networking, storage en virtualisatie jou aan?
  • Ben je van nature nieuwsgierig?
  • Heb je de ambitie je verder te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak?
  • Ben je klantgericht?
  • Vind je het leuk je bijdrage te leveren aan IT-projecten bij onze klanten?