Expertise

Security

Het beveiligen van ICT-infrastructuren is iets wat bij alle bedrijven hoog op de agenda zou moeten staan. De vormen van cybercrime nemen toe en cybercriminelen worden steeds innovatiever. Een sterke security-architectuur is voor bedrijven dan ook niet meer weg te denken.
Security diensten

Een greep uit onze diensten

Ook bij I-share begrijpen we als geen ander dat je als bedrijf alles op alles moet zetten om de ICT-infrastructuren optimaal te beveiligen. Security professionals maken daarin een steeds belangrijker onderdeel uit. Onze security specialisten zijn breed inzetbaar en beschikken over ervaring in diverse functies. Van het werken in een SOC als analist en werkzaamheden met betrekking tot offensieve security tot het adviseren van security teams om het niveau omhoog te brengen. Onze specialisten beschikken over al deze kennis en dragen graag bij aan een optimale beveiliging voor jouw organisatie.

Information Security Officer

SOC-Analist

Pen-testing

Red Teaming

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Of je nu een volledig nieuwe cloud omgeving nodig hebt, je huidige, complexe netwerk wilt vernieuwen óf hulp nodig hebt bij het optimaal beveiligen van de ICT-infrastructuren.